Publikacije

Preuzmite edukativne bošure i letke o trudnoći i porodu udruge Roda u pdf formatu i informirajte se o porodu u Hrvatskoj.
Dojenje

Dojenje

Opsežna knjižica sa svime što trebate znati o dojenju; od prednosti dojenja do tehnike izdajanja i čuvanja mlijeka, sve do dohrane nakon djetetovog šestog mjeseca života.
Trudnoća i porod

Trudnoća i porod

Sve što vas zanima o trudnoći i porodu u kratkom i slatkom štivu koje odgovara na najčešća pitanja te daje smjernice gdje potražiti dodatne informacije.
Antidiskriminacijski vodič za poslodavce

Antidiskriminacijski vodič za poslodavce

Vlasnici ste tvrtke koja zapošljava trudnice? U ovoj brošuri saznat ćete koje su vaše dužnosti i odgovornosti kao poslodavca te kako osigurati sigurno ozračje za trudnice-zaposlenice.
Antidiskriminacijski vodič za žene

Antidiskriminacijski vodič za žene

Zaposlene trudnice imaju prava na radnom mjestu. Ova brošura donosi informacije o pravima te korisne savjete o tome kako olakšati uspješno spajanje posla i trudnoće.
Moja prava u trudnoći i porodu

Moja prava u trudnoći i porodu

Sve o vašim pravima u trudnoći i porodu te kako i kome uložiti prigovor ako smatrate da su vaša prava prekršena ili zanemarena. Obavezno štivo prije poroda.
Neplodnost

Neplodnost

Što uzrokuje neplodnosti i kako se parovi mogu liječiti? Informacije u ovoj brošuri mogu pomoći vama ili vašim bližnjima na vašem/njihovom putu prema čudesnoj bebi.